Nakon što ste se prijavili na svoj MARKET24 račun dolazite na glavnu nadzornu ploču “Moj MARKET”.

NADZORNA PLOČA – ispod Vaše e-mail adrese nalazi se poruka s linkom kako nemate članstvo ili ako ste već naručivali pisati će kako možete produžiti članstvo. Kliknite na ugrađeni link gdje piše “OVDJE”.

Nakon što ste kliknuli, dolazite u novu stranicu gdje se nalaze sve ponude za članstvo ili kako ih mi u ovom svom putu pojašnjenja nazivamo “PLAN”. Sada je potrebno da sami odlučite koliko planirate mjesečno postaviti ponuda. Svaki “PLAN” ima svoje mogućnosti, rok trajanja i svoju cijenu. Na stranici “PITANJA I ODGOVORI VEZANI ZA MARKET24” možete pronaći većinu toga što mislite priupitati, a sada idemo riješiti odabir “PLAN-a”.

Ponuđene su brojne mogućnosti gdje odabiremo onu najbolju koja nam je najprihvatljivija za ono što planiramo koristiti u MARKET24.

Imajte u vidu kako imamo i BESPLATNE mogućnosti korištenja, tako da nema potrebe da trošite novac ako ne mislite ponuditi više svojih usluga. Trenutno smo kao besplatnu ponudu postavili 5 oglasa koji se nadodaju svakih 40 dana, a tu je još jedna odlična ponuda kojom častimo povodom službenog početka rada platforme MARKET24 uz koju dodatno možete imati još 10 besplatnih objava kroz 40 dana, a što bi u konačnici značilo kako imate mogućnost bez ikakvog plaćanja kroz 40 dana objaviti 15 oglasa.

Mi smo kao primjer odabrali “PLAN 20” jer planiramo za svoj posao kojim se bavimo (slastice, domaći i poljoprivredni proizvodi) objaviti do 20 oglasa u 40 dana, a osim toga nudi nam se mogućnost gdje ćemo kasnije moći dodatno zakupiti zasebnu “Market24 Trgovinu” i gdje će klijenti moći pronaći sve naše proizvode na jednom mjestu. Osim toga, moći ćemo odjednom i kompletnu stranicu (link) sa svim proizvodima podijeliti ako nas netko zatraži što sve imamo u ponudi!

Sada kada smo odabrali najbolju ponudu koja nam odgovara prelazimo na potvrdu zakupa članstva “PLAN-a”. Na dnu kliknite (link stranicu) “PRIJEĐITE NA PLAĆANJE” (crvena strelica).

Otvara nam se novi prozor gdje formalno potvrđujete svoju narudžu i plaćate (pojašnjenje ispod slike):

Vaši osobni podaci koristit će se za obradu vaše narudžbe, podršku vašem iskustvu na ovoj web stranici i za druge svrhe opisane u našim pravilima privatnosti. Isključivo su to podaci koje ste dali i tijekom same registracije na MARKET24.

1- U polja označena * potrebno je upisati tražene podatke.

2- Dodatne informacije ili napomena uz narudžbu koje ako želite možete s nama podijeliti (NIJE OBAVEZNO POPUNJAVANJE).

3-VAŠA NARUDžBA – formalno upisano ono što ste potvrdili na prethodnoj stranici prilikom izbora “PAKET-a” i finalna cijena.

4- Plaćanje ” Izravni bankovni prijenos” – Uplatite možete izvršiti direktno na bankovni račun našeg programera. Koristite identifikacijski broj narudžbe kao poziv na broj. Potrebno potvrditi (6) ” Pročitao/la sam i slažem se s uvjetima korištenja i odredbama web-platforme MARKET24.Media.” i kliknuti “NARUČITE”. Vaša narudžba biti će isporučena kad sredstva budu vidljiva na našem računu.

5-Plaćanje “PayPal” – Nakon što kliknete plaćanje “PayPal”, otvora se dodatno mogućnost uplate preko Vašeg PayPal računa (crvena strelica), a ako ga namate, ispod njega se nalazi mogućnost plaćanja preko bankovnih kartica (plava strelica).

U ovom slučaju mi odabiremo uplatu preko bankovne kartice. Popunite zatražena polja (SAMO VI IMATE UVID). U polju gdje se unaprijed nalazi postavljena zastavica od neke države potrebno je kliknuti na nju, pronaći i potvrditi “Bosna i Hercegovina” kako bi automatizmom se postavio predbroj za BiH gdje ćete upisati broj telefona (crvene strelice).

Nakon što ste provjerili kako su svi podaci točno upisani možete preći na plaćanje i kliknuti na “PAY NOW” kako bi se Vaša transakcija obavila. Ako je sve u redu, potvrda računa dolazi u administraciju MARKET24 na obradu i potvrdu uplaćenog “PAKET-a” usluge kao i na Vaš e-mail da je uplaćeno i nakon toga da je potvrđeno s naše strane.

NAPOMENA: U slučaju da niste nešto da valja popunili ili kartica odbijena, sredstva se neće naplaćivati dok ne bude sve potvrđeno i valjano.

VAŽNO: Market24.Media i aplikacija Trgovina 24, nisu namijenjeni za trgovačke korporacije!

Povezani tekstovi