Često postavljana pitanja

Što je potrebno za registraciju i početak?

Prilikom prve registracije na https://www.market24.media/hr/moj-racun-na-market24/ od Vas tražimo da upišete osobne podatke (ime, prezime, kontakt ) e-mail adresu i lozinku koja će Vam služiti za prijavu na MARKET24.media. Točnost e-mail adrese je potrebna iz razloga jer preko nje ćete dobivati potrebne podatke od MARKET24.media u slučaju da zaboravite lozinku, kao i ostale sadržaje vezano za funkcionalan rad na stranici. Osim toga, navedena e-mail adresa može služiti kao i jedna od mogućnosti komunikacije klijenata s Vama ili obrnuto.

Druge mogućnosti registracije

Osim upisivanja e-mail adrese i lozinke, dajemo mogućnost i dodatnih registracija preko trećih strana, a to su (trenutno) izravno preko društvene mreže Facebook, kao i e-maila na Vašem uređaju. S vremenom ćemo povećavati mogućnosti registracije i preko drugim medijskih platformi.

Što nakon registracije?

Nakon registracije korisnik dobiva brojne mogućnosti za uređivanje svog profila po želji, te mogućnost unosa/uređenja dodatnih podataka u svoje postavke (ime, prezime, telefon, e-mail, mjesto stanovanja, društveni linkovi…) kako bi dali povjerenje drugim korisnicima/kupcima koji odvajaju pouzdane profile/ponuđače od nesigurnih.

Dodatnu provjeru svog profila možete izvršiti u postavkama nakon što obavite registraciju, a konačnu potvrdu o verificiranom računu i službenu potvrdu koja će se nalaziti na vašem profilu osigurava usluga stranice MARKET24.media, što je dodatno objašnjeno na ” Provjera računa”.

Sigurnost osobnih podataka

Zbog Zakona o zaštiti osobnih podataka ne možemo Vama, niti trećim stranama davati podatke o bilo kojem korisniku, a koje korisnik sam nije dozvolio na javni uvid. Jedinu mogućnost dobivanja određenih osobnih podataka imaju državni organi koji za pojedini predmet imaju valjanju službenu dokumentaciju, a o čemu će prvo biti informirana osoba čiji podaci su zatraženi jer nam je ipak član MARKET24.media na prvom mjestu!

Odgovornost za objavljeni sadržaj

Kao posrednik u objavi osobnih oglasa nismo u vlasništvu objavljenog sadržaja, te ne odgovaramo za eventualni rizik ili štetu proisteklu korištenjem stranice, odnosno trgovinom između korisnika.

U određenim slučajevima, kao posrednik koji je ustupio prostor za korištenje, možemo ukloniti bilo koji sadržaj, zatražiti ispravak istih ili zabraniti određeni sadržaj ili profile ako vidimo da za to postoji osnova kojom se narušava ili zlorabi povjerenje web stranica https://www.market24.media ili krše pravila ponašanja.

Također na nepravilnosti i zloupotrebe pojedinih objava mogu ukazati i sami korisnici/posjetitelji platforme MARKET24.media slanjem e-maila na market24media@gmail ili klikom određenog polja na objavljenom oglasu “prijavi nepravilnost”.

Područje djelovanja i rubrike

Trenutno pokrivamo područje Županije Zapadnohercegovačke, i čijim građanima nudimo mogućnost da iskoriste on-line platformu MARKET24.media kako bi svoju ponudu/potražnju približili svojim sugrađanima na što kvalitetniji način u obostranom interesu.

Što se tiče samih rubrika, nastojali smo pokriti sve one glavne a vremenom će se iste i proširivati obzirom to kolika će potražnja za njima biti. Tako da kako platforma MARKET24.media bude rasla, rasti će i sve veće mogućnosti kojima ćemo Vam olakšati da dođete do pravog klijenta!

Na MARKET24.Media nije dozvoljeno:

-objavljivati oglase u pogrešnoj rubrici, podrubrici, vrsti oglasa ili mjestu,

-u jednom oglasu oglašavati više različitih proizvoda ako ne pripadaju istoj rubrici,

-objavljivati oglase koji pozivaju na sudjelovanje u raznim mrežnim marketinzima i piramidalnim igrama,

-objavljivati oglasi koji pozivaju na igranje nedopuštenih igara na sreću,

-kompletan tekst opisa i naslov ponude pisati velikim slovima, nepoznatim skraćenicama, znakovima,

-u tekstu oglasa ispisivati reklamne slogane ili bilo kakve atribute kao npr. najjeftinije, najbolje, akcija, ponuda, požurite, i sl.,

-objavljivati nepotpune, nejasne i netočne oglase,

-slike ne predstavljaju objavljenu ponudu/potražnju,

-objavljivati oglase sa namjerom nanošenja štete trećim stranama,

-objavljivati oglase koji sadrže diskriminirajuće aspekte,

-objavljivati oglase koji sadrže ilegalne ili ukradene stvari,

-oglas koji na bilo koji način narušava kvalitetu sadržaja i same platforme MARKET24.Media,

-objavljivati oglase koji na bilo koji način nanose štetu MARKET24.Media.

MARKET24.Media zadržava diskretno pravo procjene hoće li neki link odobriti ili neće. Također zadržava pravo brisanja, korigiranja odnosno neobjavljivanja oglasa koji krše gore spomenute kriterije.

Kupovina oglasnog prostora

Korisnicima MARKET24.media, omogućava se besplatna obnova po 3 oglasa svakih 40 dana uz mogućnost objave do tri fotografije po oglasu. Naravno, biti će i drugih dodatnih mogućnosti!

Obzirom kako je potrebno održavati sajt za besprijekornu uporabu, zakup servera, zakup prostora od trećih platformi za čuvanje sadržaja poput fotografija, video materijala… zakup aplikacijskih programa i ulaganja u nove proizvode i ponude kojima ćemo Vam olakšati rad, angažirana je treća strana koja uz određenu novčanu naknadu daje prostor za više mogućnosti pojedinačnog korištenja brojnog sadržaja i ponude koju nudi stranica https://www.market24.media. Više detalja i dodatnu ponudu možete pronaći na stranici “Odaberi PAKET“.