Web oglasni portal Market24.media poklanja Vam BESPLATANU vlastitu trgovinu u narednih 365 dana, au kojoj će biti prezetirani svi proizvodi koje su Vaših ruku djelo. Osim toga tu je i dodatnih 20 oglasa koje BESPLATNO možete objaviti u narednih 40 dana.

Kako ponudu iskoristiti?

Lako je, samo pratite strelice na ispod ponuđenom redoslijedu slika, nakon prve registracije kasnije nećete morati koristiti većinu toga, biti će dovoljno par klikova….

1. Klikni na ovog “čovječuljka” kako bi se registrirali ako već niste:

2. Imate mogućnost i registracije preko Gmail-a ili možete preko svoje Facebook stranice:

3. Kada se prvi put registrirate potrebno je popuniti obavezne podatke koji će vam kasnije biti potrebni za iduću prijavu. Nastojte biti točni s podacima. Kada sve popunite potvrdite donja dva kvadratića kako se slažete s našim uvjetima korištenja stranice i kliknite na Registriraj se:

4. ČESTITAMO, postali ste član platforme MARKET24.Media. Sada se nalazite na vlastitoj oglasnoj ploči koju možete malo istražiti i popuniti ostale informacije o sebi. Nastojte biti što iskrenije jer kupci baš i ne vole prevarante! Nakon što ste to obavili idemo Vas malo darivati. Kliknite na link koji se nalazi na kraju riječi “Članstvo možete produžiti – OVDJE“:

5.Odaberite “PLAN 20” i potvrdite:

6. NAPOMENA: Ovdje ćete trebati pojedinačno odabrati i potvrditi usluge. U ovom slučaju radi se o trgovini i 20 oglasa. Prvo odaberite “Market24 Trgovina /1 godina”, nakon toga krenite na plaćanje. Isto će biti potrebno i posebno za oglase, samo tada klikne na “Plan 20” i nakon toga opet na plaćanje. Ne brinite, besplatno je kako smo na početku kazali (za trgovinu rukotvorina)

7. Označite na “Plaćanje pouzećem”, potvrdite opet kako se slažete s našim uvjetima korištenja, nakon toga kliknite na NARUČI (raspored označen strelicom). Na e-mail ćemo poslati upit kako želite nazvati trgovinu

8. Dok čekate našu potvrdu, a koju ćete vidjeti na svojoj Nadzornoj ploči (ili biti obavješteni preko e-maila) slobodno možete već početi objavljivati oglase jer prilikom registracije dobivate 3 besplatna oglasa, kao i svakih 40 dana, plus one naručene (u ovom slučaju još 20 oglasa). Kada potvrdimo trgovinu da je slobodna istu ćete moći vidjeti na svojoj Nadzornoj ploči (strelica) te ju možete početi uređivati po svojoj želji:

9. I na kraju dolazimo do objave oglas – Kliknite “Objavi svoj oglas”, zatim odaberite mogućnost, u ovom slučaju “Ponuda”, nakon toga slijedi kategorija “Rukotvorine” i otvara Vam se stranica za uređenje i ubacivanje oglasa.

Preuzmite besplatnu mobilnu aplikaciju “Trgovina24” preko koje ćete isto moći sve ove značajke objave oglasa moći koristiti puno jednostavnije u pokretu:

ANDROID APP

iOS APP

Sretno i uspješno u poslu!

Market24.media

Preuzmi mobilnu aplikaciju Market24

playstore_2x.jpg

Povezani tekstovi

Vaša košarica