Kako bi krenuli s prodajom, potražnjom ili ostalom našom ponudom, za početak je potrebno napraviti “Registracija korisnika”. A kako to odraditi, pokazat ćemo Vam u nastavku.

1.Na vrhu stranice nalazi se “mali znak čovječuljka” na koji trebate kliknuti

2.Nakon što ste kliknuli “čovječuljka”, pojavit će se novi prozor “PRIJAVA na MARKET24”, ali pošto još nemate otvoren RAČUN potrebno je prvo obaviti “REGISTRACIJA” korisnika. Klikni na ispod ponuđeni link “Registriraj se”

3.Otvara nam se nova stranica na kojoj trebamo upisati osobne podatke. Preporučujemo da sve podatke postavite točnima, jer u slučaju da zaboravite šifru prijave lakše ćete ju obnoviti i imati sve svoje objave na okupu, a osim toga, puno veće je vjerojatnost kako ćete i bolje proći kod novih klijenata što Vam je sigurno u interesu!

Nakon što ste sve upisali, kliknite na “Registriraj se”

OBAVEZNO valjani e-mail (ili napraviti posebno za korist MARKET24) jer isti ćete koristiti za “PRIJAVA”, informacije o porukama klijenata, kao i koji će služiti na koji možemo poslati novu šifru ako ju zaboravite.

Čestitamo, postali ste član MARKET24, želimo Vam puno uspjeha i dobrih transakcija!

Kad se odjavite, svaka Vaša iduća prijava na MARKET24.Media je samo kliknuti na “čovječuljka” upisati registriranu e-mail adresu i šifru te kliknuti PRIJAVA.

Autor

Povezani tekstovi

Vaša košarica