Nakon što ste se kliknuli na “PRIJAVA” i upisali podatke za prijavu (e-mail i šifru) došli ste na svoju administratorsku ploču “MOJ RAČUN” u kojemu se nalaze Vaši administratorski programi za što ugodniju kontrolu računa, ponude ili oglasa.

Krećemo redom kako bi pobliže pojasnili čemu služi koja stavka i kako ju možete iskoristiti najbolje za sebe

NADZORNA PLOČA – tu vidimo svoje ime i e-mail na MARKET24, a ispod toga se nalazi ako smo zakupili jedan od ponuđenih paketa za mogućnost više oglasa te koliko nam je još ostalo dozvoljeno oglasa, promocija kao i ponuda ako želimo povećati paket za ponudu. U opisu “Kako povećati oglasni paket na MARKET24?” govorit ćemo u drugom tekstu, a sada pojašnjavamo kako upravljati vlastitom administratorskom stranicom

MOJI OGLASI – rubrika je u kojoj se nalaze svi Vaši objavljeni oglasi i od kuda ih uređujete, promovirate, uklanjate, označavate kako je oglas prodan i detalji koji pokazuju kako oglas izgleda na stranici. O samom uređivanju postojećih oglasa smo pisali u članku “Kako urediti ponudu ili oglas na MARKET24?

TRGOVINA (posebna ponuda) – mjesto koje će biti najzanimljivije za ponuđače koji imaju više proizvoda gdje će posjetitelj dobiti mogućnost da svu Vašu ponudu imaju na jednom mjestu kao i sve potrebne detalje jedne ozbiljne online-trgovine na uvid. Zakupom “TRGOVINA” možete zaboraviti klasične kataloge ponude i trošenja novca na njihovu izradu. Sam izgled trgovine je zaseban za razliku od klasičnih oglasa gdje možete postaviti svoje ime trgovine, naslovnu sliku, logo i gdje dobivate veće mogućnosti predstaviti se klijentima ne samo na MARKET24, nego i puno dalje a sve o Vama ovisi koliko ćete to znati iskoristiti!

Trgovina se zasebno zakupljuje i nije dio standardnih objava/oglasa. Bez brige, cijena nije velika i prihvatljiva je svim ozbiljnim ponuđačima. Uvjet je da će zakupljena trgovina biti zakupljena min. 1 mjesec i imati minimalno 10 oglasa u ponudi. O samim cijenama govorit ćemo o drugom tekstu pojašnjenja

SPREMLJENI FAVORITI – znate li kako možete pregledavajući oglase ostalih ponuđača ostaviti neke za kasnije kako bi ih pregledali ili sačuvali da ih ne zagubite. Ova rubrika upravo služi za čuvanje oglasa koje ste odabrali. Ako je vlasnik jednog od oglasa iz svoje ponude uklonio, neće biti spremljen među favoritima.

Na ispod ponuđenoj fotografiji vidite oglase drugih korisnika koje smo označili kao “FAVORITI” klikom na “srce” (pogledaj strelice), dok na slici iznad vidite te oglase u našoj administratorskoj stranici. Ne trebate brinuti kako će netko od njih vidjeti koji ste oglas spremili za pogledati kasnije

RAZGOVOR – još jedna odlična stavka preko koje možete komunicirati s kupcima. Možete komunicirati izravno preko stranice MARKET24 ako se klijent javio za određeni proizvod preko vaše Chat stranice (crvena strelica) ili ako je poruku poslao izravno na Vašu e-mail adresu (plava strelica)

u nastavku pogledajte kako izgleda kada kupac upućuje izravno pitanje preko Vaše Chat stranice gdje mu možete odmah ili kasnije odgovoriti. Imajte uvidu kako se poruke uklanjaju nakon određenog vremena (oko 60 dana).

PLAĆANJE – dolazimo do kupljenih paketa koji su Vam najviše bili potrebni kako bi iskoristili svoj potencijal trgovca. U samom uvidu možete vidjeti što ste i koliko platili, je li ili nije paket omoguće, koji je broj fakture, je li na pregledu kod naših administratora… uglavnom ovdje imate uvid kako ste s nama poslovali.

DETALJI MOG RAČUNA – ovo je Vaša glavna administratorska ploča u kojoj se nalaze Vaši podaci i koje možete mijenjati, nadopunjavati, promijeniti šifru, postaviti svoje društvene stranice preko kojih klijent može doznati više detalja ili vidjeti više proizvoda…. O tome smo već pisali na temi “Kako objaviti ponudu ili oglas na MARKET24?

MOJE REZERVACIJE – ta stavka trenutno još nije u funkciji ali kada bude u njoj ćete vidjeti Vaše rezervacije koje će mogućnosti biti proširene prema proizvodima, kinima, restoranima… nećemo otkrivati detalje, samo možemo kazati kako ćemo nastojati zadržati Vas što više, i gdje ćete imati sve potrebne online olakšice nadohvat ruke preko samo jedne stranice MARKET24.

ODJAVA IZ RAČUNA – sama riječ govori da se radi o odjavi iz Vaše administratorske stranice na svim prijavljenim uređajima i kojoj ćete ponovno moći pristupiti preko iduće prijave.

Autor

Povezani tekstovi

Vaša košarica