Donira se otpisani uredski namještaj Županijskog suda Široki Brijeg
Prodano
Popularno

Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve zainteresirane da Županijski sud Široki Brijeg, zbog preuređenja poslovnih prostorija, ima namjeru donirati otpisani uredski namještaj, koji uključuje stolove, ladičare, ormare, vješalice i slično.

Iako je ovaj uredski namještaj otpisan u smislu da više ne ispunjava naše trenutne potrebe, još uvijek je funkcionalan za korištenje.

Ako ste organizacija, ustanova, neprofitna, humanitarna organizacija ili bilo koja druga institucija koja ima potrebu za namještajem, slobodno nas kontaktirajte.

Naš cilj je pružiti podršku zajednici i pomoći onima koji najviše trebaju namještaj za svoje djelatnosti.

Prijave za razgledanje i donaciju namještaja primamo u pisanom obliku putem e-maila ili redovnom poštom, najkasnije do 30.06.2023. godine.

U prijavi je potrebno da se ukratko predstavite i obrazložite potrebu za donacijom namještaja i sa humanitarnog aspekta argumentirate zašto bi namještaj trebao biti doniran upravo vama.

Obzirom da na ovaj način želimo aktivno sudjelovati u pružanju podrške zajednici, kriterij za dodjelu namještaja biti će humanitarnog karaktera, tj. namještaj će biti doniran najpotrebitijem prijavljenom.

S ciljem transparentnosti u postupanju, o rezultatima donacije javnost će biti obaviještena na isti način kao i o ovom pozivu.

Ostajemo na raspolaganju u slučaju dodatnih upita.

Adresa:
ulica Pobijenih franjevaca 1
88220 Široki Brijeg,
Bosna i Hercegovina

e-mail za prijave:
ksud-sirokibrijeg@pravosudje.ba
Tel. 00387 39 703 231
Fax. 00387 39 704 729

Pregled

Lokacija

Ulica Pobijenih franjevaca 1,88220,Široki Brijeg

Ostavite povratne informacije o ovom oglasu

Vaša košarica

Protected by Security by CleanTalk