Glazbeni spektakl Zvjezdana Ružića na plutajućoj platformi ispod samog vodopada Kravica
Prodano

Jedan od najljepših vodopada u Bosni i Hercegovini, koji je uvršten na listu 15 najspektakularnijih kupališta na svijetu, bit će mjesto održavanja jedinstvenog koncertnog glazbenog spektakla “Floating Concert @ Kravica Waterfall” 8.7., s početkom u 15 sati, nagrađivani pijanista iz Hrvatske, Zvjezdan Ružić predstavit će svoj solo projekt Pianotron.

Uz vrhunsku glazbenu produkciju događaja, koncertni klavir u vrijednosti od 200 tisuća eura, LED ekrane i koncertni spektakl na plutajućoj platformi ispod samog vodopada Kravica, oduševljenje publike neće izostati. Čovjek Orkestar, kako ga nerijetko zovu, priprema pravu glazbenu poslasticu, uz svoje autorske numere i dobro poznate svjetske hitove glazbenih legendi u njegovim aranžmanima.

Zvjezdan Ružić je vrhunski pijanista što potvrđuje čak pet osvojenih prestižnih diskografskih nagrada Porin te 6 strukovnih nagrada Status Hrvatske muzičke unije za najboljeg jazz pijanistu u Hrvatskoj. Uz brojne suradnje i bogat diskografski repertoar, koji je ostvario s eminentnim glazbenicima hrvatske scene, Zvjezdan je do sada publici predstavio čak šest autorskih albuma.

U svojoj bogatoj biografiji bilježi suradnje s 2 Cellosom, Massimom Savićem, Josipom Lisac, Tonijem Cetinskim i mnogim drugim glazbenim imenima.

Njegovo iskustvo i vještina, ali i mašta i hrabrost naveli su ga da kreira nešto potpuno novo – Pianotron. Pianotron je posljednji u nizu impresivnih projekata ovog mladog umjetnika, o kojem se priča ne samo u regiju, već i u svijetu. Zvjezdan je uspio napraviti ono što rijetkima pođe za rukom – pronašao je svoj originalni glazbeni izražaj, kojim nadilazi već poznate glazbene forme i stvara svoj glazbeni – Pianotron stil.

Pianotron je sastavljen od tri instrumenta – klavira, mallotrona i 6 pedala na kojima unaprijed isprogramira zvuk, koji kasnije pokreće udarcem noge. Koliko god to nemoguće zvučalo, Zvjezdan sva tri instrumenta svira istovremeno. Unatoč tehničkoj kompleksnosti izvođenja, numere Pianotrona, oduševljavaju publiku svih generacija. Koncerti Pianotrona satkani su od kombinacije autorskih numera, i nekoliko umjetniku dragih, svjetski poznatih hitova glazbenih legendi.

Yamaha Europe specijalno za Zvjezdanov nastup donosi koncertni klavir u vrijednosti od 200 tisuća eura, jer je upravo Zvjezdan njihov službeni umjetnik i brend ambasador za cijeli svijet. Koncert će trajati 90 minuta, a za sve posjetioce Parka Kravica koncert će biti besplatan.

Ovaj multimedijalni glazbeni spektakl na vodopadu Kravica će se snimati sa 14 kamera, uz impozantne LED ekrane.

Pregled

Značajke proizvoda

  • Ljubuški
  • Vodopad Kravice
  • 8.7.2023.
  • Početak u 15h
  • Ulaz besplatan

Lokacija

Vodopad Kravice,Ljubuški

Ostavite povratne informacije o ovom oglasu

Vaša košarica