Predstavljanje knjige „Odnosi s javnošću u jedinicama lokalne samouprave“ autora dr. sc. Drage Martinovića
Prodano

Predstavljanje knjige „Odnosi s javnošću u jedinicama lokalne samouprave“ autora dr. sc. Drage Martinovića održat će se 1. srpnja 2023. godine u 19.30 sati u hotelu „Park“ u Širokom Brijegu.

Knjigu će osim autora predstaviti prof. dr. sc. Božo Skoko s Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagreba, prof. dr. sc. Ilija Musa s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, doc. dr. sc. Đorđe Obradović s Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku i Miroslav Landeka savjetnik za odnose s javnošću u Gradskoj upravi Grada Mostara.

Program predstavljanja knjige će voditi Marinko Karačić novinar i voditelj Radio postaje Široki Brijeg, a moderatorica programa bit će Ana Marija Dedić, glavna urednica Radija Mostarska panorama. U glazbenom dijelu programa nastupit će Jelena i Marija Sesar.

„Autor ove knjige je stasao iz prakse, gdje je ostavio iznimno zapažen utisak, razvijao se i usavršavao, nastojeći pratiti globalne trendove u ovom području i dijeliti ih s kolegama, doguravši do pozicije docenta na sveučilištu. Zato je ova knjiga metodološki dobro postavljena, sadržajna i sveobuhvatna, a istodobno pitka za čitanje i razumijevanje problematike. Njezina posebna vrijednost leži u činjenici da daje koristan teorijski pregled i istodobno praktični uvid, s posebnim fokusom na prakse lokalne samouprave u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini“, stoji između ostalog u recenziji koju potpisuje prof. dr. sc. Božo Skoko.

Pregled

Značajke proizvoda

  • 1. srpnja 2023. godine
  • Od 19.30 sati
  • Hotel „Park“ / Široki Brijeg

Lokacija

Hotel „Park“ / Široki Brijeg,88220,Široki Brijeg

Ostavite povratne informacije o ovom oglasu

Vaša košarica

Protected by Security by CleanTalk