Prodaje se web portal SirokiBrijeg.info
Popularno
100.000 KM

Portal SirokiBrijeg.info osnovan je i službeno je započeo s radom 27.12.2014. godine, a trenutno je privremeno obustavljen 01.01.2020. te postoji mogućnost daljnjeg ponovnog aktiviranja u bilo kojem trenutku.

Dobro je rangiran na WEB-u zbog svoje prošlosti i velikog rada koji u svih godina u njega uložen kako bi došao među ugledne medije u BiH!

-Portal SirokiBrijeg.info je najveća arhiva dosad svih zabilježenih događanja iz svih rubrika (vijesti, zabava, kultura, sport, politika, kriminal…), i sa svih medija kao i autorskih radova na području četiri grada (Široki Brijeg, Ljubuški, Posušje i Grude). Znači kompletna arhiva u 5 godina svih događanja i gdje dosta tih događaja su brojni mediji kasnije uklonili i maknuli da su se dogodili u prošlosti, a kod nas su ostali zabilježeni…

-Na portalu SirokiBrijeg.info ostale su zabilježene brojne afere i snimljena kaznena djela koja se više ne mogu pronaći na drugim medijima jer su iz raznih razloga uklonjena,

-Tisuće autorskih tekstova i reportaža različitog sadržaja….

REKLAMA PORTALA NA WEB-u KOJA OSTAJE TRAJATI:

-Tisuće autorskih fotografija,

– Preko 1500 autorskih videa neprocjenjive vrijednosti različitog sadržaja s logom portala koji su dostupni na internetu,

-Tisuće zapisanih (svih događaja) zabilježenih iz svih medija kroz 5 godina na područjima četiri grada (Široki Brijeg, Ljubuški, Posušje i Grude)

Ovo je samo dio, kako smo kazali kompletne arhive zabilježene u tih 5 godina što ne posjeduje nije jedan medij na ovom i širem području, možda i puno većem, a što je bio bit portala SirokiBrijeg.info od njegova osnutka i što smo uspjeli napraviti, Sam trud i ulaganja u spomenuti portal i zabilježeno su iskreno neprocjenjivi, zbog kako smo rekli kompletne jedne zabilježene arhive.

Sada dolazimo do dijela prodaje. Iskreno, malo koji novac to može preuzeti ako shvaćate što dobivate s kupovinom spomenutog portala. Vama je možda on brojka, ali onaj tko zna što se na njemu nalazi, može vidjeti dobru investiciju!

Video sadržaj koji je neprocjenjiv i koji sadrži povijesni materijal o svemu i svačemu ne možete dobiti, niti ukloniti, niti autorizirati bez mog odobrenje za neku daljnju distribuciju ali logo portala SirokiBrijeg.info i njegova reputacija ostaju dalje na internetu da portalu rade reklamu!

Znači kupnja portala sa svim tekstova daje vam mogućnost da s njima radite što mislite da je najbolje, samo se strogo zabranjuje bilo kakva izmjena sadržaja u dosadašnjim objavljenim tekstovima i materijalima, jedina mogućnost je da ih uklonite s portala.

Na kraju cijene 100.000 KM (51.000 eura) sa svim plaćenim davanjima državi za prijenos novca.

Pregled

Značajke proizvoda

  • Pet godine kompletne arhive i događaja na području ŽZH
  • Tisuće autorskih fotografija
  • Tisuće autorskih tekstova i reportaža različitog sadržaja
  • Preko 1.500 autorskih video priloga
  • Tekstovi i dokumentacije o kriminalnim radnjama

Lokacija

88220,Široki Brijeg

Ostavite povratne informacije o ovom oglasu

Vaša košarica