Pridružite se akciji poklanjanja stvari i pomozite onima kojima je potrebno.

Vaša odjeća, namještaj i drugi predmeti koji su još uvijek u dobrom stanju, ali vam više nisu potrebni, mogu biti od ogromne koristi drugima koji si ne mogu priuštiti takve stvari.

Svjesni smo da u svakom domaćinstvu postoji određena količina nepotrebnih stvari koje zauzimaju prostor i skupljaju prašinu. Umjesto da te predmete bacate, pozivamo vas da razmislite o njihovoj drugoj sudbini – doniranju. Vaša sitnica može nekome od Vaših sugrađana puno značiti!

Nemojte da Vam sramota i poniženje budu pomoći nekome!

Kako možete sudjelovati:

-Posjetite web platformu za oglase Market24.media, otvorite svoj profil i kreirajte besplatan oglas za stavku koju želite donirati pod rubrikom “BESPLATNO DARUJ

-Upišite sve potrebne informacije, opišite i postavite fotografiju/e onoga što želite donirati.

-Budite spremni odgovoriti na upite i dogovoriti se s osobama koje su zainteresirane za vaše donacije. Organizirajte vrijeme i mjesto preuzimanja predmeta s osobama koje će ih preuzeti. (nema potrebe da itko zna osim Vas samih).

Pomaganjem onima u potrebi, zajedno možemo stvoriti bolju i solidarniju zajednicu. Vaša dobročinstva mogu promijeniti život nekoga drugog. Imajte u vidu kako Vaš doprinos svakoj vrsti pomaganja je neprocjenjiv.

NAPOMENA: Molimo Vas da imate u vidu kako donacije trenutno mogu predati samo građani Ljubuškog, Širokog Brijega, Posušja, Gruda, Mostara, Čapljine, Čitluka, Tomislavgrada i Livna.

Platformu Market24.media možete također besplatne preuzeti kao aplikaciju za Android i iOS mobilni operativni sustav koju ćete moći također koristiti i za ostale stvari oglasa.

S poštovanjem,
ekipa Market24.media

Preuzmi mobilnu aplikaciju Trgovina24


playstore_2x.jpg


Povezani tekstovi

Vaša košarica

Protected by Security by CleanTalk